Skip to main content
Close Search
Menu
Home
Menu
Zaal De Griffel
Contact & Reserveren
Dinerbon
Over Ons
Jopsen Family
Verhalen van de Herbergier
Paasmenu
Jopsen Vacatures
facebook
instagram
phone
email
3 gangen Paasmenu € 41,50
Voorgerecht
Steak tartaar rauw
Met een uitje, augurkjes, kappertjes en kwarteleitje
Aangemaakt met tipje Mosterd en tabasco
OF
Aspergesalade
met gerookte zalm en Hollandse garnalen en Franse vinaigrette
Hoofdgerecht
Asperges Flamande
Biologische asperges van Brabantse bodem met slagersachterham en Ardennerham met gekookte eitjes,
roomboter en gekookte aardappeltjes
OF
Steak Norway
Hollandse Varkenshaas in een jasje van gerookte zalm met een zachte Hollandaisesaus
Nagerechten
Paastiramisu
Met lange vingers, mascarpone, advokaat en slagroom
Liever A La Carte? Dat kan ook!
Close Menu
Home
Menu
Zaal De Griffel
Contact & Reserveren
Dinerbon
Over Ons
Jopsen Family
Verhalen van de Herbergier
Paasmenu
Jopsen Vacatures
facebook
instagram
phone
email