“Sinds mei 2018 staat Juffrouw Jopsen voor het huiskamergevoel in het hart van Haaren.

De Juf is er voor uw diner met familie, vrienden collega’s, Voor wanneer u een zakelijke happening wilt houden en voor uw feesten en partijen. U bent van harte uitgenodigd.

Ons team staat klaar u een leuke avond te bezorgen!

De uitbater van Juffrouw Jopsen, Hugo Huttinga, is geen vreemde in Haaren en omstreken. Na jarenlang eigenaar te zijn geweest van het laatste eetcafé voor Antwerpen in Vught De Rosier, is hij met zijn vrouw Loes in Hartje Den Bosch nog actief geweest in een mooie dagzaak, De Paris.

Echter…Hugo wilde zijn laatste stap in zijn loopbaan voor zichzelf en zijn zijn gasten invullen met de mogelijkheid om te dineren in een vintage en warm huiskamergevoel, te feesten in een fantastische zaal en met heerlijke lange zomeravonden te borrelen op het terras.

En zo is Juffrouw Jopsen ontstaan. Het ALLER laatste eetcafé voor Antwerpen

Juffrouw Jopsen heeft in 2018 de eerste hamer gezet in Café d’n Bartel. Het werd na een korte periode van sluiting een eethuis.
Al ruim honderd jaar was dit HET café van Haaren.
Illustere voorgangers zoals o.a. de familie Leermakers en de familie van Delft hebben op geheel eigen wijze kleur gegeven aan het Café leven in het dorp.
Maar het meest bekende horeca echtpaar is van daarvoor.
Vanaf de jaren vijftig tot eind jaren tachtig hebben Noud en Mien van den Braak bijna ieder getrouwd stel binnen gehad. Vers getrouwde, koperen, zilveren, gouden en platina stellen vierden hun verbintenis bij hen.  Zij zijn een begrip als het gaat om feesten en partijen. Zij zijn d’n Bartel.
Wie kan er, zoals zij, zeggen dat ze een uitsmijter hebben gebakken voor Sir Tim Rice en Lord Andrew Lloyd Webber, hun Filmcrew en de hoofdrolspeler, tijdens de muziekopnames in de grote Haarense kerk voor de Rockopera Jesus Christ Superstar?
In 2024 is Noud op 89 jarige leeftijd overleden. Zijn grote hobby was het verzamelen van haaientanden en bijzondere schelpen op de overal aangelegde schelpenpaden.
Mien is naar ons toegekomen met een glazen pot met schelpjes, tandjes en andere vondsten met de vraag of wij deze een mooi plekje zouden willen geven in ‘zijn Bartel’.
En dat hebben we met veel respect gedaan.
Dank je wel mevr. Mien van den Braak.